Nieuwe Uitdaging bij... AKD, Taylor Wessing, Straatman Koster en Certa Legal

AKD heeft per 1 juni 2019 twee nieuwe partners benoemd, te weten Mariëlle van Winden (foto) en Robert Hoepel. Verder is Selma Baouch benoemd tot counsel bij het kantoor. Verder verwelkomt Taylor Wessing een nieuwe partner die afkomstig is van De Brauw Blackstone Westbroek. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Mariëlle van Winden is sinds 2010 verbonden aan AKD. Zij adviseert Nederlandse en internationale cliënten over strategische arbeidsrechtelijke onderwerpen met de nadruk op beloningsbeleid, herstructureringen en het internationaal tewerkstellen van arbeidskrachten. Van Winden combineert dit met een grote rol in de M&A-praktijk van het kantoor.

Robert HoepelRobert Hoepel, sinds 2009 werkzaam bij AKD, is procesadvocaat en gespecialiseerd in scheepvaartgeschillen en maritieme verzekeringen. Hij treedt op voor rederijen en hun verzekeraars, scheepswerven en maritieme toeleveranciers in voornamelijk grensoverschrijdende zaken.

Selma BaouchSelma Baouch is gespecialiseerd in private equity, venture capital en zorg gerelateerde ondernemingsrechtelijke investeringen en transacties. Haar focus ligt op healthcare-transacties. Zij adviseert private equity-maatschappijen en venture capital investeerders bij het doen van rondes en exits. Zij staat ook geregeld de target companies en founders bij.

Anne JittaAnne Josephus Jitta is per 1 juni 2019 als partner verbonden aan het Litigation-team van Taylor Wessing in Amsterdam. Josephus Jitta is gespecialiseerd in (internationale) arbitrage en heeft jarenlange ervaring in complexe arbitrageprocedures opgebouwd bij De Brauw Blackstone Westbroek, waar hij ruim twaalf jaar werkzaam was.

Anne de JongAnne de Jong is per 1 mei 2019 als advocaat verbonden aan Straatman Koster advocaten. Hiervoor was zij werkzaam bij Kneppelhout & Korthals. De Jong is vanaf 2016 werkzaam als advocaat en houdt zij zich met name bezig met het adviseren en procederen over aanbestedingen.

Jitka SwinkelsSnijders Advocaten in Den Bosch is per 1 juni uitgebreid met een sectie familierecht, vooral gericht op ondernemers. Advocaat Jitka Swinkels heeft zich aangesloten bij het kantoor om deze praktijk onder de naam Snijders Familierecht te gaan leiden. Zij is afkomstig van Bouwman Advocaten en gespecialiseerd in diverse facetten van het familierecht.

Charlotte van EnckevortCharlotte van Enckevort versterkt sinds 1 juni het team van Certa Legal in Amsterdam. Zij heeft de afgelopen drie jaar ervaring opgedaan bij Van Diepen Van der Kroef. Bij Certa Legal zal zij zich als advocaat met name richten op het vastgoedrecht en insolventies.

    | Mail de redactie | Print