Nora van Oostrom naar Law Firm School

Nora van Oostrom, voormalig hoogleraar Notarieel Recht aan Universiteit Utrecht en woordvoerder van de KNB, treedt per 1 juli in dienst bij de Law Firm School als Executive Manager Onderwijs en E-Learning. Zij zal deze nieuwe functie combineren met haar woordvoerderschap van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) en haar adviseurschap bij NautaDutilh.

Als Executive Manager Onderwijs en E-Learning zal Van Oostrom verantwoordelijk zijn voor het aansturen van en het toezicht houden op de uitvoering van de onderwijsorganisatie- en ondersteuning door de Law Firm School. Ook zal zij zich gaan richten op het initiëren en begeleiden van onderwijskundige vernieuwing, vooral op digitaal gebied.

The Law Firm School verzorgt de opleiding van advocaatstagiaires van zestien Zuidaskantoren. Dat zijn achtereenvolgens Allen & Overy, Baker & McKenzie, Boekel De Nerée, Clifford Chance, DLA Piper, Freshfields Bruckhaus Deringer, Houthoff Buruma, Hogan Lovells, Jones Day, Linklaters, Loyens & Loeff, NautaDutilh, Norton Rose Fulbright, Simmons & Simmons, Stibbe en Van Doorne.

 

    | Mail de redactie | Print