Snelste groeiers: SRK Rechtsbijstand en BarentsKrans

SRK Rechtsbijstand heeft voor het derde achtereenvolgende keer de Gouden Zandloper voor snelste groeier in een periode van vijf jaar in de wacht gesleept. SRK is al een aantal jaren stabiel in het aantal advocaten, maar de groeistuip van enkele jaren geleden is nog steeds goed voor de nummer 1 notering in deze lijst. BarentsKrans groeide het afgelopen jaar het sterkst: het kantoor groeide van 49 naar 63 advocaten, een toename van ruim 28%.

Advocaat Linda Fleer nam de prijs in ontvangst namens SRK. Zij zei dat het in dienst nemen van advocaten een winnende strategie is gebleken van SRK, en dat de rechtsbijstandsverzekeraar van zins is dit jaar weer verder te groeien in aantal advocaten.

BarentsKrans liet bij monde van Dirk van den Berg weten dat BarentsKrans dat het kantoor volgend jaar niet meer de snelste groeier zal zijn. Volgens Van den Berg gaat om evenwichtige groei, en niet om de grootste groei. Dat het kantoor het afgelopen jaar toch zo hard groeide, was een gevolg van een toevallige samenloop van omstandigheden, aldus Van den Berg. Het was dit jaar voor het eerst dat er ook een Gouden Zandloper werd toegekend voor de snelste groeier in een jaar.

    | Mail de redactie | Print