#SvdA2013: Salarissen Top 50 advocatenkantoren

SvdA2013

Wat verdienen 1e, 4e en 7e jaars advocaten bij de grote kantoren? We hebben dit jaar het salarisonderzoek laten meelopen in het reguliere onderzoek naar de Top 50. Verreweg de meeste kantoren uit de Top 50 hebben meegewerkt, hetgeen zijn weerslag heeft gekregen in De Stand van de Advocatuur 2013. We lichten hier een tipje van de sluier.

Bij de eerstejaars advocaten beweegt het salaris zich tussen 2.254 en 3.897 euro bruto per maand. Het betreft het bruto maandsalaris exclusief vakantiegeld en eventuele toeslagen. Holla betaalt de eerstejaars advocaten het meest, gevolgd door Nysingh en Loyens & Loeff.

Bij de vierdejaars advocaten zit het salaris tussen 3.198 en 5.420 euro bruto per maand. Best betalende kantoor is het Haagse Bird & Bird. Holla, CMS Derks Star Busmann en Baker & McKenzie volgen op enige afstand.

Bij de zevendejaars advocaten beweegt het salaris zich tussen 4.514 en 7.800 euro bruto per maand. Hier voert Simmons & Simmons de lijst aan, gevolgd door Bird & Bird, Baker & McKenzie en Boekel De Nerée.

Het volledige overzicht van de salarissen bij de Top 50 staat in de De Stand van Advocatuur 2013. U kunt De Stand bestellen door op onderstaande bestelbutton de klikken.

 

Bestelbutton Stand

    | Mail de redactie | Print