#SvdA2014: salarissen eerste-, vierde- en zevendejaars advocaten bij de Top 50

Bij de eerstejaars advocaten werkzaam bij de top 50 van advocatenkantoren beweegt het bruto salaris zich tussen 2.207 en 4.085 euro per maand (exclusief vakantiegeld of eventuele toeslagen). De best betalende kantoren zijn Bird & Bird en Norton Rose Fulbright. Dat blijkt uit de Stand van de Advocatuur en het Notariaat, die aanstaande vrijdag wordt gepresenteerd in het WTC in Amsterdam.

Bij de vierdejaars advocaten zit het bruto salaris tussen 3.113 en 5.413 euro per maand. Best betalende kantoren zijn ook hier Norton Rose Fulbright en Bird & Bird.

Bij de zevendejaars advocaten beweegt het bruto salaris zich tussen 3.191 en 8.056 euro bruto per maand. Norton Rose Fulbright is hier de lijstaanvoerder, gevolgd door Bird & Bird en Baker & McKenzie.

Het volledige overzicht van de salarissen bij de verschillende kantoren kunt u vinden in de Stand van de Advocatuur en het Notariaat 2014. U kunt de Stand via onderstaande knop bestellen

Bestelbutton #SvdA2014

 

 

De presentatie van de Stand van de Advocatuur en het Notariaat  op 21 maart is gratis voor genodigden. Er is dit jaar ook een beperkt aantal betaalde plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen 295 euro. De bijeenkomst zal plaatsvinden in het WTC Amsterdam. De aanvang is 16.00 uur.

Genodigden (de uitnodiging is inmiddels toegestuurd) kunnen zich hier aanmelden

Niet-genodigden kunnen zich hier aanmelden. Let op: het aantal plaatsen (a 295 euro per stuk) is beperkt!

Logo Grant ThorntonLogo Berenschot

 

    | Mail de redactie | Print