#SvdA2014: uitreiking Stand van de Advocatuur en het Notariaat op 21 maart

SvdA2014

Op 21 maart is het zover: dan wordt alweer de 19e editie van de Stand van de Advocatuur en het Notariaat gepresenteerd. Het eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen door de Amsterdamse burgemeester - en voormalig advocaat - Eberhard van der Laan. Verder zal er een debat plaatsvinden en worden traditiegetrouw de Gouden Zandlopers uitgereikt. De juryprijs Gouden Zandloper is dit jaar voor het kantoor dat zich onderscheid op het gebied van business development.

De oplettende lezer zal het meteen zijn opgevallen: de Stand van de Advocatuur heet dit jaar voor het eerst de Stand van de Advocatuur en het Notariaat. In het kader van het onderzoek nemen we jaarlijks ook het notariaat onder de loep, maar die gegevens werden tot dusver enkel via de website gepubliceerd. Dit jaar gaan de onderzoeksresultaten betreffende het notariaat mee in de Stand.

De bijeenkomst op 21 maart wordt afgetrapt door keynote speaker Mark van Eck. Van Eck is sinds 2001 ondernemer en medeoprichter van Business Openers, en heeft een passie voor merken. Zijn overtuiging: Bedrijven zijn bewezen succesvoller als ze werken vanuit dát wat ze uniek maakt: hun identiteit en overtuiging, ofwel hun merk. Door het merk als kompas te gebruiken werk je niet alleen aan een sterk merk, maar ook aan een sterke en leuke organisatie!

Later volgt een debat over de vraag of de Nederlandse advocatuur niet wordt ingehaald door andere (en goedkopere!) aanbieders van juridische dienstverlening. Onder meer Martijn Snoep van De Brauw Blackstone Westbroek, Jan Moerland van rechtsbijstandverzekeraar DAS en Winfred Knibbeler van Freshfields zullen acte de présence geven.

Tussen de bedrijven door worden de Gouden Zandlopers uitgereikt: de juryprijs voor het kantoor dat zich onderscheid met business development (u kunt vandaag nog inzenden!), de Gouden Zandloper voor de beste M&A advocaat en de Gouden Zandloper voor het snelst groeiende advocatenkantoor van de afgelopen vijf jaar.

De middag wordt afgesloten met het uitreiken van het eerste exemplaar van de Stand van de Advocatuur en het Notariaat aan burgemeester Eberhard van der Laan. Van der Laan zal de aanwezigen ook toespreken.

De bijeenkomst is gratis voor genodigden. Er is dit jaar ook een beperkt aantal betaalde plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen 295 euro. De bijeenkomst zal plaatsvinden in het WTC. De aanvang is 16.00 uur.

Genodigden (de uitnodiging is inmiddels toegestuurd) kunnen zich hier aanmelden

Niet-genodigden kunnen zich hier aanmelden. Let op: het aantal plaatsen (a 295 euro per stuk) is beperkt!

Logo Berenschot

    | Mail de redactie | Print