Tip van Legal Pubquiz-winnaar Lous Vervuurt: ‘Bij twijfel, blijf bij je eerste antwoord!'

Ze won met haar team Force Majeur van advocatenkantoor Buren de eerste Legal Pubquiz in Amsterdam in november 2018: Lous Vervuurt. Haar tip aan de deelnemers van de tweede editie op 13 juni aanstaande in Utrecht: bij twijfel, stick to your guns. 'Wij hadden het nog beter gedaan als we een paar antwoorden niet alsnog hadden veranderd.’ Inschrijven kan nog!

Lous Vervuurt – uiteindelijk tot individuele winnares van de eerste Legal Pubquiz uitgeroepen na een shootout – is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en bank- en effectenrecht. Ze adviseert als counsel multinationals, beursgenoteerde ondernemingen, beleggingsondernemingen en beleggingsinstellingen op het gebied van effectenwet- en regelgeving, corporate governance en compliance.

Ze vond de Legal Pubquiz in Amsterdam een gezellige bijeenkomst met een heel goede sfeer. Het team kreeg na afloop veel respons, mede door de fotoreportage en het filmpje op Advocatie en de hoeveelheid aandacht op social media. Puntje van aandacht voor de organisatie, aldus Lous: het nakijken van de vragen van de andere teams verliep soms een beetje rommelig. ‘Maar al met al was het prima, en een hele leuke avond uit.’

Ze heeft nog een andere tip aan de deelnemers: neem het allemaal niet te serieus. ‘Kijk elkaar niet boos aan als een antwoord onjuist blijkt te zijn. Je doet het als team, dus hou het vooral gezellig!’

Meedoen aan de tweede editie van de Legal Pub Quiz in Utrecht? We hebben nog ruimte voor een paar teams. We starten de avond om 18.00 uur en verwachten rond 21.00 uur te weten welk team er met de hoofdprijs en de eeuwige roem vandoor gaat. Inschrijven kan met een team van 3-5 personen. Deelname is gratis, met aangeklede borrel. Meld je snel aan!

 

    | Mail de redactie | Print