Foto-impressie Legal Pubquiz Utrecht: revanche voor RESOR!

In een opgetogen sfeer vond vorige week donderdag de tweede Legal Pubquiz – georganiseerd door Rechtsorde en Advocatie en gesponsord door Jaguar/Land Rover– plaats in het café-restaurant Camping Ganspoort in Utrecht. Na een spannende strijd tussen de vijftien deelnemende teams ging de runner up van de eerste editie, het team van RESOR, er alsnog met de hoofdprijs vandoor. Revanche!

De vragen van de tweede editie van de Legal Pubquiz, gepresenteerd door Jasper van der Most en Arco Sterk, zijn helemaal vernieuwd: op deze manier worden opnieuw deelnemende kantoren niet bevoordeeld. Het juridische aandeel in de vragen is ten opzichte van de eerste editie verzwaard, maar er is natuurlijk nog voldoende ruimte voor muziek en trivia.

Ook anders dan de eerste editie van de Legal Pubquiz in Amsterdam: er zijn ook deelnemende teams uit heel andere sectoren dan de advocatuur. De provincie Gelderland is vertegenwoordigd met een team, ProRail doet mee en ook de Volksbank. De deelnemers van het team op de tweede plaats, De minimus non curat Caesar, zijn werkzaam in allerlei sectoren. Overeenkomst tussen de deelnemers in deze groep: ze hebben allemaal in Nijmegen gestudeerd.

Na een superspannende shoot out tussen de deelnemers van het winnende team MC Pledgehammer, wordt senior associate Judith Atema uiteindelijk uitgeroepen tot de winnares van de Drivers Experience van sponsor Jaguar/Land Rover. “Deze Pubquiz is best een ding bij ons op kantoor, omdat we de vorige keer de finale net niet haalden. Dus ik ben heel blij dat we nu gewonnen hebben. Dat ik de shoot out heb gewonnen is natuurlijk ook leuk, al is collega Tom eigenlijk beter in het spelletje,” aldus de winnares.

In het najaar komt er weer een Legal Pubquiz in Amsterdam. Hou de aankondigingen in de gaten! Hieronder de winnaars, enkele teams en een impressie van de avond. Fotografie: Berend Broerse.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    | Mail de redactie | Print