De Breij Evers Boon

De Breij Evers Boon is een onderscheidend advocatenkantoor met een duidelijke focus; wij leggen ons volledig toe op de ondernemingsrechtelijke transactie-, proces-, en adviespraktijk. Bij ons draait het om specialisme en kwaliteit. Om het behalen van een maximaal resultaat voor onze cliënten. Om het telkens weer overtreffen van hun verwachtingen. En om daarin zelf voortdurend uitdagingen te vinden.

Nieuws over De Breij Evers Boon

20 mrt 2015

#SvdA2015: Dennis de Breij neemt Gouden Zandloper in ontvangst voor dealmaker van het jaar

Wie de League Tables 2014 heeft bestudeerd zag zijn naam al bovenaan prijken: Dennis de Breij van De Breij Evers Boon heeft in 2014 de meeste transacties succesvol begeleid. Dit leverde hem gisteren tijdens de uitreiking van De Stand van de Advocatuur en het Notariaat een Gouden Zandloper op.

8 okt 2014

Limburgse media wisselen van eigenaar, Boels Zanders, Linklaters en De Breij Evers Boon treden aan

Concentra Media Nederland BV, onderdeel van het Belgische Concentra NV, heeft Media Groep Limburg (MGL) overgenomen van het Britse mediabedrijf Mecom Group. Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad komen hiermee in Belgisch-Nederlandse handen. De bestaande Nederlandse huis-aan-huisbladactiviteiten zijn in verband met de overname van MGL ondergebracht in Concentra Media Nederland BV.

17 apr 2014

1 van de 8 deals voor Loyens & Loeff, Clifford Chance wint op waarde in leaguetables Q1 2014

OverFusies begon het nieuwe jaar met fiks aangescherpte dealcriteria. Dit leidde tot een flink aantal afgewezen aangemelde transacties, maar dat belette niet dat de dealteller uiteindelijk stokte op 135 deals, slechts één minder dan in de eerste drie maanden van 2013. Of de nieuwe criteria de reden zijn van de verschuiving in de leaguetables is de vraag. Desalniettemin zijn er veel verschuivingen te zien in de verschillende ranglijsten.

6 mrt 2014

ABN AMRO en De Breij adviseren ALP Maritime Services bij inlijving door Teekay

Het aan de New York Stock Exchange genoteerde Teekay Offshore Partners, actief in zeetransport, olieproductie en – opslag, lijft oceaansleper ALP Maritime Services (ALP) in. De koper trekt voor € 190 miljoen de knip bij de deal. Als onderdeel van de transactie heeft ALP een order voor vier oceaanslepers bij de Niigata Shipwerf in Japan binnengeharkt.

5 dec 2013

NautaDutilh adviseert Gimv bij pharma & medische thuiszorgdeal

Medicijnen

Private equitybedrijf Gimv neemt via haar portfoliobedrijf Gimv Health & Care Fonds een minderheidsbelang in de Eurocept Groep, een bedrijf dat zich toelegt op de verkoop en marketing van gespecialiseerde geneesmiddelen en de levering van medische thuiszorgdiensten. Financiële details van de deal zijn nog niet bekendgemaakt, maar het zou wel gaan om een substantiële investering.

24 okt 2013

Freshfields en JBR adviseren Boskalis bij verkoop Dockwise Yacht Transport

Dockwise Yacht Transport

Sevenstar Yacht Transport, een zeetransporteur van plezierjachten, neemt de jachttransporttak van Dockwise over. Koninklijke Boskalis verkoopt het onderdeel omdat het voor haar geen strategische waarde heeft en niet aansluit op de kernactiviteiten van het bedrijf: baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten.

11 jul 2013

De Breij Evers Boon en Lindenaar & Co adviseren 2theloo bij toetreding Avedon

2theloo

Investeringsmaatschappij Avedon Capital Partners heeft een belang verworven in de internationale toiletwinkelketen 2theloo. De nieuwe aandeelhouder zal expertise en kapitaal ter beschikking stellen om de huidige internationale expansie verder te versnellen. 2theloo wil in 3 tot 5 jaar groeien van 100 vestigingen in 8 landen naar 2.500 vestigingen wereldwijd.

11 jun 2013

Nieuwe Uitdaging bij... De Breij Evers Boon, FIZ en De Waard CS

Sjanine Timmermans

Per 1 juni 2013 is Sjanine Timmermans in dienst getreden als medewerker bij boutique De Breij Evers Boon, dat actief is in de volle breedte van het ondernemingsrecht. Tot haar overstap naar De Breij Evers Boon was Timmermans vier jaar werkzaam als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek. Ze behaalde in 2008 haar master aan de Universiteit Maastricht en is gespecialiseerd in Corporate Litigation. 

6 dec 2012

De Breij Evers Boon, AKD en Technology Venture Partners adviseren bij deal Human Inference

Neopost, Europa's marktleider op het gebied van postkameroplossingen, neemt Human Inference, een ontwikkelaar van master data management oplossingen voor klantendatabases over. Het bedrijf was eigendom van meerdere investeringsondernemingen, waaronder Gimv. De verwachte omzet van overnametarget Human Inference voor 2012 liggen rond de € 11 miljoen.

10 nov 2011

Value Creation & Company, AKD en De Breij Evers Boon adviseren bij overname InterCommIT

Advocatenkantoor AKD adviseert het beursgenoteerde Canadese technologiebedrijf The Descartes Systems Group (Descartes) bij de overname van het Nederlandse ICT bedrijf InterCommIT voor €10 miljoen. De tax due diligence wordt uitgevoerd door Ernst & Young. Strategisch adviseur Value Creation & Company (VC&C) en advocatenkantoor De Breij Evers Boon adviseren het verkopende management van InterCommIT.

    | Mail de redactie | Print